Glijbaan Peuterspeelzaal Madelief in gebruik

27 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Glijdend van de glijbaan openden de peuters van Peuterspeelzaal Madelief vrijdag 20 mei in stijl hun nieuwe speeltoestel. De glijbaan werd de speelzaal geschonken door Rabobank Merwestroom en Stichting De Kaai.

Eind vorig jaar diende de Peuterspeelzaal een aanvraag in bij het coöperatief dividendfonds van de Rabobank en bij Stichting De Kaai. ,,De oude glijbaan was niet meer veilig'', vertelt Monique van de Minkelis, peuterjuf bij Madelief. Daarnaast was hij te hoog en te steil voor de peuters. ,,Een nieuwe glijbaan konden we niet betalen, daarom zijn we zo blij met de donaties van Rabobank Merwestroom en Stichting De Kaai.''

Volgens Joke van Bakel-Middelweerd, vicevoorzitter van Stichting De Kaai, paste de aanvraag van Madelief precies bij de doelstellingen van de stichting: ,,We geven niet-commerciële initiatieven graag een zetje in de rug. En iets doen voor kinderen, daar worden we blij van.'' Ook de Rabobank deed graag iets extra's voor de kinderen van Madelief. Vanuit haar coöperatieve waarden doneert de bank een deel van haar winst aan initiatieven die de samenleving ten goede komen. Voorlopig kunnen de kinderen van Madelief weer even vooruit, een goed en veilig gevoel voor hun juffen en ouders.

advertentie
advertentie