Zeventiende Huifkartoernooi

1 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zaterdag 4 juni zal het jaarlijkse Huifkartoernooi plaatsvinden op de velden van de v.v. Sliedrecht. Dit toernooi, waarbij nog ouderwets met elf tegen elf wordt gespeeld, wordt alweer voor de zeventiende keer georganiseerd. Naast een groot aantal herenteams hebben er dit jaar maar liefst zes damesteams zich ingeschreven. Een unicum in de historie van het toernooi!

Vanaf half elf 's ochtends zetten alle teams hun beste beentje voor. Ook voor de toeschouwers zal er voldoende vermaak zijn. Zo draait DJ Erwin de lekkerste muziek (ook verzoekjes) aan elkaar en is er voor de kleintjes een springkussen. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en bij de traditionele verloting zijn mooie prijzen te winnen.

Aan het einde van de middag zal na de finalewedstrijden bekend zijn wie er dit jaar bij de dames en bij de heren met de hoofdprijs gaat prijken. Met gratis taxi's kan men dan vanaf de voetbal naar Bar de Huifkar worden vervoerd, waar de officiële prijsuitreiking in de bar beneden zal plaatsvinden. Na afloop hiervan is er nog een klinkende surprise-act, waarvan de naam (nog) niet bekend gemaakt wordt omdat de kroeg dan waarschijnlijk letterlijk en figuurlijk te klein zal zijn.

De toegang tot het toernooi en de prijsuitreiking is gratis.

advertentie
advertentie