Tuinfeest Festival

1 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het jaarlijkse tuinfeest van Elektra staat weer voor de deur. Zaterdag 18 juni kunnen muziekliefhebbers vanaf 13.00 uur genieten van muziek en een drankje in de tuin van het jongerencentrum. De medewerkers zijn tevreden over de line up: ,,Op het programma staan Red Dust, Heist, Kinkobra, Greyline, Circle J en Rhino Bucket. Allemaal goede bands met lekkere muziek."

Red Dust is de winnaar van De Kleine Prijs van de Alblasserwaard. Deze Sliedrechtse jongens brengen harde rock 'n roll. Ze hebben al een flinke groep fans opgebouwd en hebben sinds kort een demo.

Ook Heist brengt stevige rock 'n roll met rauwe vocalen en harde gitaren. Ze stonden in het voorprogramma van Fu Manchu en Clutch.

Kinkobra uit Gorinchem staat bekend om hun emotioneel beladen, catchy songs gecombineerd met energieke live shows. De muziek wordt geïnspireerd door onder andere Nirvana, Velvet Revolver en Papa Roach.

Greyline brengt een mix tussen stoner, rock en metal. De harde zang met de lage riffs zorgen voor een goede sfeer, zeker voor liefhebbers van harde muziek.

Circle J is een bandje om op los te gaan. Het genre is een mix tussen folk en punk, inclusief banjo, accordeon en doedelzak. Lekker vrolijk dus maar toch hard.

Gewoon weer even ouderwets rocken kan met Rhino Bucket, een soort AC/DC band. Deze Amerikaanse band heeft al een behoorlijk naam opgebouwd en stond bijvoorbeeld in de billboard top 40 singles chart.

Def Americans is een tribute band die een wervelende ode brengt aan niemand minder dan Johnny Cash.

Glamrocker Adam Bomb heeft gespeeld met vele rock legendes. Zijn shows zijn behoorlijk spectaculair met vuurwerk uit zijn gitaar; een echte afsluiter van het tuinfeest dus.

De entree is de hele dag gratis.

Foto 1: Rhino Bucket

Foto 2: Heist

Video 1: Heist (De Wereld Draait Door)

Video 2: Rhino Bucket

Video 3: Kinkobra

advertentie
advertentie