Zomervakantie in Bronbad De Lockhorst

23 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bronbad De Lockhorst pakt flink uit in de zomervakantie. Kinderen zich vermaken met spelletjes, terwijl ouders genieten van de (kunst)zon. Als klap op de vuurpijl maken alle bezoekers van maandag 4 tot en met zondag 10 juli kans op prijzen tijdens de 'Rad van Fortuin Week'.

Iedere zwembadbezoeker krijgt een uniek lotnummer waarmee prijzen te winnen zijn. Ieder uur (van 12.00 uur tot 17.00 uur) is er de mogelijkheid om door middel van een flinke draai aan het Optisport rad één van de prijzen in de wacht te slepen.

Gedurende de zomervakantie worden iedere dag, van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur, spelletjes gehouden met een eigen vast thema. ,,Maandag kunnen bezoekers (aqua)sporten, op dinsdag houden we estafettes en wedstrijdjes, op woensdag het muziekfeest, op donderdag ligt de loopmat in het bad en de vrijdag is gereserveerd voor waterspelletjes. De activiteiten vinden binnen of buiten plaats, afhankelijk van het weer. Ook is het mogelijk speelgoed te lenen voor in en om het zwembadwater in onze Speel-O-Theek. Wij hebben onder andere tafeltennismateriaal, diverse tennisrackets, voetballen, volleyballen, dam- en schaakstukken en stoepkrijt", aldus een woordvoerder.

Voor meer informatie bel 0184-412518 of kijk op www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.

advertentie
advertentie