MS Fonds zoekt 75 vrijwilligers

25 juli 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Nationaal MS Fonds zoekt 75 collectanten in Sliedrecht voor de MS Collecte. ,,Tot nu toe zijn er 25 collectanten, maar dat is niet genoeg om bij iedere voordeur aan te bellen'', zegt Marja van Aalst, coördinator van de plaatselijke collecte. ,,Om bij alle 24.000 inwoners aan te bellen moeten er 100 collectanten zijn."

De MS collecteweek is van 21 tot en met 26 november. Collectanten kunnen zelf bepalen op welke avond ze beschikbaar zijn en kunnen aangeven in welke buurt ze langs de deuren willen gaan. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Marja van Aalst via marjavanaalst@chello.nl. Voor meer informatie zie ook www.mscollecte.nl.

Multiple Sclerose (MS) is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel en geen spierziekte zoals veel mensen denken. Men weet nog niet hoe Multiple Sclerose ontstaat, er is nog geen genezing mogelijk. Er is nog heel veel onderzoek en dus geld nodig.

Het Nationaal MS Fonds is actief op de gebieden voorlichting, coaching en onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS professionals en geïnteresseerden terecht kunnen.

advertentie
advertentie