Shine zoekt mensen met veel noten op hun zang

13 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Gospelkoor Shine kan nog wel wat versterking gebruiken. Bij de sopranen en alten is nog plaats, maar het koor is vooral op zoek naar uitbreiding bij de bassen en tenoren. Om belangstellenden een "kijkje in de keuken" te bieden houdt Shine op dinsdag 23 augustus een open repetitie. Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, kan op deze avond vrijblijvend eens langs komen.

,,Onze repetities staan in het teken van saamhorigheid, gezelligheid en muzikaliteit. Van tijd tot tijd je keel even openzetten is bovendien goed voor je gezondheid; het verhoogt je weerstand en is goed tegen stress", zegt Anita Goudriaan namens Gospelkoor Shine

Belangstellenden die op 23 augustus niet kunnen zijn ook welkom op een van de andere repetities. Shine repeteert iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Anita Goudriaan, tel. 0184-641935 of email info@gospelkoorshinesliedrecht.nl. Zie ook www.gospelkoorshinesliedrecht.nl.

advertentie
advertentie