Be There start met nieuwe afvalcursussen

26 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ,,Nu de vakantie voorbij is en de najaarsperiode aanbreekt is het moment aangebroken om een start te maken met gewichtsbeheersing en verandering van leefstijl. Bij Be There zijn wij van dit soort persoonlijke doelstellingen bewust en willen wij een ieder individueel of in groepsverband bij dit moeilijke gegeven helpen en begeleiden door als beweegarchitecten aan het werk te gaan bij het paramedisch sportcentrum." Aan het woord is Bernadette Brus van Be There, waar vanaf woensdag 14 september weer een cursus "Begin... Slim afvallen!" start.

Het succes van de afgelopen cursus heeft er toe bijgedragen dat de cursus Slim Afvallen is uitgebreid en dat de klant een keuze kan maken uit meerdere pakketten. De samenwerking met Afslankpraktijk Vitaal blijft staan. Francis Vlot zorgt voor een vakkundig voedingsadvies door het bijhouden van een voedingsdagboek en diverse individuele gesprekken. ,,De weegschaal blijft een poos achterwege. Er wordt gewerkt aan een nieuwe levenswijze, waardoor er eerder gepraat wordt over goed in je vel steken en, heel belangrijk, centimeters afvallen", aldus Bernadette.

Naast deze succesvolle samenwerking koos Be There voor een uitbreiding van de cursus. Jan Bons, eigenaar van sportmassage praktijk Bonflex in het filiaal aan de Thorbeckelaan 102, completeert de cursus "Begin…Slim Afvallen Bewust!". ,,De cursus krijgt hierdoor een nog meer persoonlijk en uniek karakter, waardoor het mogelijk wordt de totale aandacht te geven die de klant wenst en nodig heeft, om te komen tot een blijvend resultaat."

Afslankpraktijk Vitaal is aangesloten bij diverse zorgverzekeraars. Voor uitgebreide informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Be There via telefoonnummer 06-22903317. Adres: Thorbeckelaan 102, 3362 BV, Sliedrecht

advertentie
advertentie