Afbeelding

Sliedrecht Sport presenteert zich in De Stoep

Nieuws

SLIEDRECHT - Sporthal de Stoep staat zaterdag 10 september in het teken van de presentatie van het eerste dames en heren team. Daar omheen zullen ook de overige teams van Sliedrecht zich van hun beste kant laten zien in de vorm van het spelen van oefenwedstrijden. Het geheel wordt omlijst met de presentatie van nieuwe spelers en speelsters, de presentatiegids voor het nieuwe seizoen, een clinic voor jeugdleden, een grote loterij en een spetterende feestavond.

Het eerste heren- en damesteam zullen zich in hun nieuwe samenstelling aan het publiek tonen en laten zien tot welke daden ze dit seizoen in staat zullen zijn. Het herenteam, uitkomend in de nationale B-League, zal het opnemen tegen competitietegenstander Flamingo's uit Gennep (aanvang wedstrijd 17.00 uur). De dames, al jaren een vaste waarde in de Nederlandse A-League, nemen het op tegen de regerend lands- en bekerkampioen Irmato VC Weert (aanvang wedstrijd 19.30 uur). Voor beide teams een aardige graadmeter om te zien waar ze staan, alhoewel de start van de competitie dan nog even op zich laat wachten. Voor de heren begint het echte werk op zaterdag 25 september met een uitwedstrijd tegen het Amsterdamse US. Op zaterdag 15 oktober zal de ouverture van de nieuwe competitie voor de dames in Weert plaatsvinden. De dames moeten dan direct keihard aan de bak tegen de landskampioen.

De jongste jeugd van de vereniging kan 's morgens al kennis maken met de teams en hun nieuwe aanwinsten tijdens de clinic die voor C-jeugd en CMV-jeugd wordt gehouden. In deze clinic zullen zij de fijne kneepjes van het volleybal worden bijgebracht onder leiding van de gehele technische staf en spelersgroepen van beide teams. Verder op de dag, respectievelijk om 14.00 en 16.00 uur, zullen de nieuwe aanwinsten van heren 1 en dames 1 in de kantine worden gepresenteerd. Zij zullen worden ondervraagd over hun doelen en verwachtingen voor het nieuwe seizoen. Tussen de wedstrijden van beide teams in, om 19.00 uur, zullen alle spelers en speelsters in de zaal worden gepresenteerd en zal ook de nieuwe presentatiegids worden onthuld en uitgedeeld.

advertentie
advertentie