Teken- en schilderles voor volwassenen

11 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tekenatelier Clair Obscur gaat op een ongedwongen maar professionele manier lessen verzorgen voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. De lessen zullen plaats vinden op woensdagavond en er is keuze uit de volgende mogelijkheden: één keer per drie weken, één keer per zes weken of één keer per twaalf weken. Na opgave worden de cursisten ingedeeld en worden de exacte data van de woensdagavonden doorgegeven.

Er gaat gewerkt worden aan de hand van het principe 'Open atelier'. Dit wil zeggen dat deelnemers zelf het onderwerp en het materiaal waarmee ze willen werken bepalen. Anders dan bij de workshops die het tekenatelier geeft, dienen cursisten voor deze lessen zelf het materiaal mee te nemen. Er bestaat bij uitzondering de mogelijkheid om materialen van het atelier te gebruiken, zodat er zelf niets aangeschaft hoeft te worden. Per les komen er dan €10,- materiaalkosten bij.

De lessen vinden plaats in het atelier van Clair Obscur aan de Frans Halsstraat 53 in Sliedrecht. Per les is er plaats voor drie cursisten. Lesduur: 2,5 uur. Kosten per les: €30,- exclusief materiaal. Het cursusgeld wordt contant per les betaald. Cursusavond: woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Opgeven kan per email o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en de gekozen lesfrequentie. Verdere informatie: Linette Trapman, www.teken-atelier.nl /

email: linette@teken-atelier.nl.

advertentie
advertentie