Oktoberfest und live Musik im Candlelight

Nieuws

SLIEDRECHT - Duitse sferen de komende twee weekenden in Muziekcafé Candlelight. Met op vrijdag 7 en 14 oktober vanaf 21.00 uur de, nu al legendarische, Heineken bier-estafette. Teams van vier man kunnen zich gratis inschrijven en leuke prijzen winnen, gesponsord door Heineken. Maar het feest begint aanstaande vrijdag met de langverwachte Deugies middag: de gezellige bedrijvenborrel met het barteam de Deugies. Dit keer, geheel in stijl, met gratis Bradwursten. Aanvang 16.00 uur en happy hour van 17.00 tot 18.00 uur. Bedrijven hebben de mogelijkheid om een tafel te reserveren via info@Candlelightcafe.nl

Zaterdag 8 oktober wordt in de Pub een avond gehouden voor liefhebbers van ruige vocalen, grote bassen, donderende drums, schreeuwende gitaren en een gezonde dosis old school Rock & Roll met de Heavy rockband 'The Haystack Heroes'. 'The Haystack Heroes' bieden een breed assortiment aan good ol' classic rock, voornamelijk uit de seventies, eighties en nineties. Publieksfavorieten zijn bijvoorbeeld 'Tie Your Mother Down' van Queen, 'Rockin' In The Free World' van Neil Young, maar ook 'Superstitious' van Stevie Wonder.

Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober staat de vaste huis Dj van de Skihut Rotterdam in de Candle. Dj-Do is deze winter tevens te bewonderen in de Mosquito bar (Westendorf / Oostenrijk) en zal ongetwijfeld de nieuwste ski-hits laten horen. Daarnaast zullen de nodige heidi's, bradwursten, schnapps en dikke pullen bier dit weekend niet ontbreken.

Voor het volledige programma, maar ook voor foto's van dertig jaar Candlelight, zie www.Candlelightcafe.nl.

advertentie
advertentie