Nominatie voor Fitness & Beauty Palace Vermeulen

Nieuws

SLIEDRECHT - Fitness & Beauty Palace Vermeulen in Sliedrecht is genomineerd voor de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing. Via www.fitnessclubvanhetjaar.nl kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub. Voor iedere stem dragen de organisatie en haar partners vijf cent over aan de stichting Spieren voor Spieren.

De verkiezing gaat niet alleen om het aantal stemmen, maar ook om de waardering van de bezoekers van de fitnessclubs. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiëne en sfeer/ambiance. Deze brede nominatieronde waarbij meerdere fitnessclubs in de regio zijn genomineerd leidt tot een winnaar per provincie. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Fitness Award.

Stemmen kan tot en met 30 november. Iedere fitnessclub heeft minimaal tweehonderd stemmen nodig om een Fitness Award te kunnen winnen. Bij het uitbrengen van een stem maakt een ieder direct kans op een reis naar een zonnige bestemming. Uiteraard inclusief hotel met fitnessfaciliteiten.

De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Fitnessfans.nl in samenwerking met onder meer de stichting Spieren voor Spieren, VakantieXperts Mobiel Loes Evegaars, Veluwse Bron, The Vote Company en Drukland.

advertentie
advertentie