Sinterklaasmusical in De Lockhorst

3 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinterklaas beleeft op vrijdag 25 november weer een nieuw spannend avontuur in Theater De Lockhorst. Van Hoorne Theaterproducties brengt jaarlijks een vrolijke, swingende Sinterklaasmusical in de Nederlandse theaters. Dit jaar komt het Sliedrechtse bedrijf met de hilarische kinderklucht 'Karel de Kok en het geheim van Sinterklaas'. Een show boordevol liedjes, dansjes en veel humor voor jong en oud.

Tijdens deze voorstelling krijgt het publiek een exclusief kijkje in het kasteel van Koning Klaagmaarniet. Daar wonen Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Fransiscus. Ieder jaar, tegen 5 december, komt Sinterklaas logeren op het grote kasteel. Ook dit jaar zal de goedheiligman een paar nachten langskomen. Anders dan andere jaren lijkt alles dit jaar rustig te verlopen. Karel bakt verse pepernoten, Frandolien maakt de kamer van Sinterklaas in orde en Franciscus doet als gewoonlijk… erg weinig. Niemand maakt zich zorgen, totdat de klok twaalf uur slaat en Sinterklaas zou moeten arriveren. Iedereen staat klaar en Franciscus heeft zelfs een lied gemaakt. Maar waar blijft Sinterklaas, hij is toch altijd precies op tijd? Komt Sinterklaas dit jaar wel naar het kasteel, of wordt dit het eerste Sinterklaasfeest zónder Sinterklaas? Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden er voor zorgen dat dit Sinterklaasfeest een goed einde krijgt?

'Karel de Kok en het geheim van Sinterklaas' is op vrijdagmiddag 25 november om 16:30 uur in Theater De Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht, Reserveringen: 0184 499305 (werkdagen 09:00-13:00). Kaartprijs € 13,00. Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.kareldekok.nl.

advertentie
advertentie