Praat mee over televisiezenders

7 november 2011 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - De programmaraad Zuid Holland Zuid heeft dinsdag 15 november de openbare radiovergadering, vanaf 20.00 uur in het regiokantoor aan de Noordendijk 250 in Dordrecht.

De jaarlijkse TV-adviesvergadering vindt plaats op donderdagavond 23 november vanaf 20.00 uur. Eveneens in het regiokantoor aan de Noordendijk 250. Tijdens deze bijeenkomsten bespreekt de programmaraad radio- en televisiezenders die deel kunnen uitmaken van het nieuwe advies.

Naar aanleiding van deze adviesvergaderingen stelt de raad het radio- en televisieadvies op dat begin februari aan UPC Nederland wordt uitgebracht. Beide adviesvergaderingen zijn voor ieder toegankelijk. Ook is gelegenheid om kort iets te zeggen ten voordele van een aanbieder of zender. Aanmelding voor de openbare adviesvergaderingen is tot een week tevoren mogelijk via e-mailadres info@prghz.nl.

Programmaraad Zuid-Holland Zuid adviseert voor Alblasserdam, Binnenmaas, Cromstrijen, Dordrecht, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Korendijk, Leerdam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Oud-Beijerland, Papendrecht, Sliedrecht, Strijen, Zederik en Zwijndrecht.

advertentie
advertentie