Sliedrecht Sport bedwingt ook VC Sneek

13 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De volleybalsters van Sliedrecht Sport blijven in een spannende nek-aan-nek race in de DELA League met koploper VC Weert. Daarom kan het zich nauwelijks puntverlies veroorloven en met die boodschap in het achterhoofd wist het de thuiswedstrijd tegen VC Sneek met succes af te ronden: 3-1.

De setstanden 25-18, 25-20, 19-25 en 25-14 geven weliswaar een duidelijk niveau verschil aan tussen beide teams, Sliedrecht Sport had het in fases van de wedstrijd met name het meest moeilijk met zichzelf. Het meest duidelijk kwam dit tot uiting in de derde set waar een behoorlijk aantal eigen fouten de opponent uit Friesland meer en meer in het zadel hielpen. Positief punt was wel, dat een mindere vorm bij sommige dragende krachten binnen het team goed werden opgevangen door hun teamgenoten. Na de derde set werden alle neuzen weer dezelfde kant opgezet en was de winst in de wedstrijd een feit.

Volgende week zondag dient Sliedrecht Sport in Limburg af te rekenen met een niet te onderschatten tegenstander : Peelpush wist in een recent verleden al eens te winnen van het keurkorps van coach Meino Rozendal, een gewaarschuwd team telt in dat geval voor twee .

advertentie
advertentie