Eerste kopers appartement 't Feitsmahof Sliedrecht

15 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De eerste verkoop van het nieuwbouwproject 't Feitsmahof is een feit. Familie De Mik uit Sliedrecht heeft op 14 november hun handtekening gezet onder de koop-/aannemingsovereenkomst en mogen zich daarmee de eerste kopers van het project noemen. Alblasserwaard Makelaars heeft na de loting veel mensen blij kunnen maken met hun eerste keuze en na een optieperiode besluiten steeds meer mensen om te gaan kopen.

Ontwikkelaar Domus verwacht volgend voorjaar aan te vangen met de bouw van het appartementencomplex. Omdat de meeste kopers te maken hebben met de verkoop van hun huidige woning is het voordeel bij nieuwbouw dat de bouwtijd een royale verkooptijd oplevert voor de verkoop van een bestaande woning.

't Feitsmahof bestaat uit 41 appartementen, die allen voorzien zijn van een grote buitenruimte, een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een berging. De prijzen variëren van €216.000 tot €239.000. Informatie over de appartementen is beschikbaar bij Alblasserwaard Makelaars, tel. 0184 - 670 733.

advertentie
advertentie