Crescendo met orkest uit Australië in Morgensterkerk

18 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT / PAPENDRECHT - In het eerste weekend van december is de Camberwell High School Band uit Australië te gast in Sliedrecht. Het orkest zal samen met Muziekvereniging Crescendo op 3 december een uniek concert geven in de Morgensterkerk in Papendrecht.

De Camberwell High School Band toert eens in het jaar door een werelddeel. Zo zijn ze al in Amerika, Australië en Azië geweest. Nu is het de beurt aan Europa en Nederland is het startpunt van de tournee. Het orkest bestaat uit 45 jeugdige muzikanten in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. Voor dit orkest zijn jaarlijks audities en alleen de allerbesten mogen mee op tournee. De muzikanten van de Camberwell High School Band verblijven begin december in gastgezinnen in Sliedrecht en omgeving. Op zaterdagavond 3 december staat een gezamenlijk concert gepland in de Morgensterkerk in Papendrecht, waar zowel de Camberwell High School Band als het A-orkest van Crescendo Sliedrecht te horen zijn. De twee orkesten zullen het concert afsluiten met een gezamenlijke finale.

De aanvang van het concert is 20.00 uur. De kerk gaat open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie over de Camberwell High School Band en het gezamenlijke concert met Crescendo op 3 december is te vinden op www.crescendosliedrecht.nl.

advertentie
advertentie