Nieuw tankstation Sliedrecht

19 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Aan de Marisstraat in Sliedrecht heeft Rotonde Tankstations een nieuw tankstation gerealiseerd. Op de plaats van het oude tankstation is een gloednieuw station verschenen. Met deze stap is ook het eerste aardgasstation in de Drechtsteden een feit. Het tankstation is uitgebreid met wasboxen, stofzuigers, bandenspanning en een bio-ethanolpomp. Om dit alles te vieren houdt Rotonde een grote kortingsactie.

Rotonde Tankstations heeft sinds 1993 een onbemand tankstation op bedrijventerrein Nijverwaard. Volgens de tankstationexploitant was het dan ook hoog tijd voor vernieuwing. ,,Door de nieuwbouw is het tankstation niet alleen uitgebreid, maar ook klantvriendelijker en klaar voor de toekomst. Een nieuwe luifel, frisse huisstijl en het uitbreiden van de service hebben geleid tot een mooie resultaat,'' zegt Wilma Aanen van Rotonde Tankstations. Zij vervolgt. ,,Nieuw zijn ook de drie wasboxen, stofzuigers en bandenspanning. Zo kunnen klanten dag en nacht de auto schoonmaken''.

Korting

Rotonde wil de nieuwbouw niet ongemerkt voorbij laten gaan. De tankstationexploitant pakt dan ook flink uit. Van 17 november tot en met 17 december houdt zij een kortingsactie: op een liter benzine of diesel ontvangen klanten 10 cent korting. Op bio-ethanol (E85) geeft Rotonde 15 cent per liter weg. Ook autowassen in de wasboxen is in die periode goedkoop, namelijk 10 cent in plaats van een 1 euro per inworp.

Alternatieve brandstoffen

Het onbemande tankstation verkoopt naast benzine en diesel ook alternatieve brandstoffen. Uniek in de Drechtsteden is de verkoop van aardgas/biogas (CNG). Dit doet Rotonde Tankstations samen met CNG Net. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het exploiteren van aardgastankstations. ,,Het aardgasstation in Sliedrecht is een belangrijke verbinding tussen de regio Rotterdam en midden Nederland. De verdichting van het netwerk dat door deze opening is ontstaan biedt de aardgasrijder een dekkend netwerk. Ook ligt het op een steenworp afstand van de snelweg A15", aldus Aanen. ,,Met de verkoop van alternatieve brandstoffen is Rotonde Tankstations vooruitstrevend. Zo werkt zij al langer aan duurzaamheid. Het verkopen van aardgas en biogas gebeurt namelijk op meerdere Rotonde tankstations. Naast aardgas wordt ook bio-ethanol in Sliedrecht aangeboden."

Met de Rotonde Tankpas en andere reguliere betaalmiddelen is het mogelijk te tanken bij Rotonde Tankstation Sliedrecht. Meer informatie over het nieuwe tankstation, de kortingsactie of de tankpas staat op www.rotonde-tankstations.nl. Bellen naar 0184-617300 mag ook.

advertentie
advertentie