Jan van de Graaf nieuwe koploper bij Lukkie Klos

21 november 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Piet de Wit is zijn koppositie kwijt in de biljartcompetitie van de Lukkie Klos. Hij speelde 9-9 tegen Ben van Veldhuizen. Zijn directe concurrent Jan van Graaf verloor weliswaar met 12-11 van Koos van Hattem, maar ging met dit resultaat Piet de Wit net voorbij met één punt verschil.

Er werd afgelopen week verder uitstekend gebiljart. Piet Stuij schoot uit zijn slof tegen Jacques van der Vlist en won met 18-8. Ook Hans Bernard was verrassend goed bezig tegen een prima spelende Pau Stuij en won met 18-15. De partij tussen Carel de Knegt en Cees van de Graaf zorgde voor het nodige spektakel; uiteindelijk won de Knegt overtuigend met 15-8.

Afgelopen zaterdag heeft een afvaardiging van de Lukkie Klos meegedaan aan de biljartmarathon voor KIKA in de Boerenklaas te Brandwijk. Tegen een team van Boerenklaas werd met 2-2 gelijk gespeeld. Het hoogtepunt van de middag was de komst van de 35-voudig wereldkampioen biljarten Raymond Ceulemans. Alle spelers van de Lukkie Klos, Ad van Rooij, Piet Stuij, Wim de Groot en Koos van Hattem, mochten tegen hem spelen na inleg van een geldbedrag voor KIKA. Koos van Hattem zorgde voor een daverende verrassing door bijna de voormalige wereldkampioen Ceulemans te verslaan. Hij kwam slechts carambole tekort.

advertentie
advertentie