Decemberconcerten mannenkoor Ichthus

Nieuws

SLIEDRECHT - Het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus zal in de maand december een drie uitvoeringen geven, eenmaal in de Grote Kerk in Gorinchem en tweemaal in De Doelen in Rotterdam.

Op vrijdag 9 december houdt het koor een advents-/kerstzangavond in de Grote kerk van Gorinchem. Het Sliedrechtse mannenkoor, onder leiding van Martin Zonnenberg, heeft voor dit concert de Hervormde Gem. Zangvereniging Vox Jubilans uit Waddinxveen uitgenodigd. Vox Jubilans staat onder leiding van André van Vliet. Aan het concert in Gorinchem werken verder mee: sopraan Annelies Schep en organist Harm Hoeve. De koren brengen, afzonderlijk en gezamenlijk, een reeks van gevarieerde, goed in het gehoor liggende kerstliederen ten gehore. De aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à € 6,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden, via www.mannenkoor-ichthus.nl, via 0184-691996 en 's avonds aan de kerk.

Dinsdag 20 december zingt Ichthus op uitnodiging van het Rotterdamse koor The Credo Singers en hun nieuwe dirigent Bert Kruis in het concertgebouw De Doelen in Rotterdam. Medewerkenden zijn Anja van der Maten (hobo), Kees Alers (fluit), Arjan en Edith Post (trompet), Martin Zonnenberg (vleugel), Johan den Hoedt (orgel). Kaarten kosten tussen de €22,50 en €26,50 en zijn verkrijgbaar via 010-4802517 of email cpromijn@hotmail.com.

Tweede Kerstdag, 26 december, treedt Ichthus 's morgens op in De Doelen tijdens het jaarlijkse kerstconcert van Vox Jubilans. Aan dit concert werken mee Mirjam Feijer (sopraan), Marjolein de Wit (fluit), Koperkwintet Imperial Brass, Johan Bredewout (vleugel) en Marco den Toom (orgel). Ds. H.J. van der Veen doet de meditatie. De toegang bedraagt € 17,- inclusief programmaboekje, gebruik van garderobe en koffie/thee/limonade vooraf en in de pauze. Voor dit concert kunt u kaarten bestellen bij De Doelen. Dit kan telefonisch: 010-2171717 of via de website van De Doelen: www.dedoelen.nl.

advertentie