Primera Sliedrecht naar nieuwe winkel

28 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een start begin oktober in de kiosk van tabak speciaalzaak Van den Berg gaat Primera nu echt van start met complete assortiment dat bij de formule hoort. De winkel verhuist donderdag 1 december alles naar Winklerplein 5, de voormalige winkel van Van Gent, waar vrijdag 9 december de deur voor het publiek open gaan.

,,Met deze verandering gaan we veel meer assortiment aanbieden, de winkel wordt drie keer zo groot", vertelt Mariska Boogaard van Primera. ,,Naast het uitgebreide assortiment tabakswaren, pijpen, aanstekers en dergelijke, waar Van den Berg in de wijde omtrek om bekend stond en we graag zo houden, gaan wij meer doen. Er komt een heel mooie afdeling bijoux, oorbellen, kettingen armbanden, sjaals en heel mooie tassen. En allemaal zeer eigentijds, voor de tiener maar zeker ook voor de modebewuste vrouw, die elke keer weer wat anders wil en er niet te veel voor wil betalen."

,,Er komt een leuke afdeling voor de jonge dametjes met onder meer Top Model en meer leuke populaire lijnen met boekjes en schriften en dergelijke. Volop creatiemogelijkheden over mode, make-up, huisdieren en de accessoires van deze lijnen", vervolgt Mariska. ,,En uiteraard het bekende assortiment van Primera waaronder een uitgebreide collectie van wenskaarten, kerstkaarten, agenda's en kalenders. Ook natuurlijk volop keus in tijdschriften, de dag- week- en maandbladen en magazines. En men kan een keuze maken uit de ruim zestig soorten kadokaarten, de nieuwe cadeauvorm die het geven van een leuk cadeau erg eenvoudig maakt. Voor ieder wat wils."

In de nieuwe zaak is ook nog ruimte voor onder andere cartridges, batterijen, postzegels, kantoorartikelen, zakmessen en de loterij service met staatsloten, oudejaarsloten en lotto, toto en krasloten. Mariska: ,,Ook zijn er vanaf deze week nog meer tickets verkrijgbaar, niet alleen voor alle voetbalwedstrijden maar ook veel tickets voor evenementen, concerten en musicals, zoals Wicked van Endemol.

Om dit allemaal te realiseren sluit Primera op donderdag 8 december voor één dag de deuren om op vrijdag 9 december officieel open te gaan. Op deze feestelijke dag en de zaterdag erna kunnen de klanten een leuke en lekkere verrassing in verwachten. Openingstijden: maandag van 13.00 tot 17.30, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie