Hoogste punt bouw Het Havenkwartier

29 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Donderdag 1 december wordt het hoogste punt bereikt van de bouw van Het Havenkwartier Deelgebied A. Dit feestelijke moment wordt gevierd met de aannemers maar ook met alle geïnteresseerden. Zij zijn van 14.00 tot 17.00 uur welkom op de bouwplaats. Een aantal woningen wordt opengesteld om de bezoekers een beeld te geven van hoe de wijk en de woningen er na oplevering uit zien.

Tijdens deze middag wordt officieel aandacht geschonken aan het bereiken van het hoogste punt van de bouw van Het Havenkwartier, voorheen bekend als de Oude Uitbreiding West. Aannemers en hun medewerkers worden om 15.00 uur in het zonnetje gezet op het Julianaplein, voor de bouwkeet.

Tablis Wonen, woningcorporatie in Sliedrecht, organiseert deze dag in samenwerking met Vorm. De bouwplaats kan worden betreden langs de ingang aan de Zuiderstraat naast de bouwkeet. Er is een looproute vastgesteld die de bezoekers langs de opengestelde woningen leidt van de wijk "in wording''. Tijdens de wandeling krijgen de bezoekers een hapje en een drankje aangeboden.

Ook de naastgelegen bouwplaats (Wilhelminastraat) is deze dag opengesteld voor het publiek. Zorgverlener Yulius en Medisch Centrum Balans laten alle belangstellenden ook een kijkje nemen in de nieuwe huisvesting. Deze locatie is opgenomen in de looproute.

advertentie
advertentie