Groengas verhuiswagen voor Mondial R. Vlot Verhuizingen

Nieuws

SLIEDRECHT - Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen heeft sinds kort een Groengas verhuiswagen in gebruik genomen. Het nieuwe transportmiddel van MAN is bijzonder, omdat het 40 procent minder CO2 uitstoot ten opzichte van de schoonste huidige verhuiswagen met een diesel-aardgas of hybridemoter.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor de Mondial Movers vestiging in Sliedrecht. Juist om die reden heeft het verhuisbedrijf geïnvesteerd in deze groene verhuiswagen. Mondial R.Vlot & Zn verhuizingen heeft hiermee een volgende stap gezet naar een uiterst duurzaam verhuiswagenpark. Het overige wagenpark van het bedrijf bestaat al langer uit de schoonste Euro 5 en EEV verhuiswagens, maar deze Groengas verhuiswagen is beduidend schoner.

In vergelijking met andere schone vrachtwagens, zoals bijvoorbeeld de Elektrische Verhuiswagen, heeft de GroenGas Diesel verhuiswagen meer actieradius en is daarom voor verhuizingen op grotere afstanden beter inzetbaar. De nieuwe verhuiswagen rijdt op een combinatie van diesel en samengeperst aardgas.

Omdat de auto zonder beperking kan worden ingezet voor alle soorten verhuizingen, zowel voor particulieren als bedrijven is het voor de planning van het verhuisbedrijf erg makkelijk de auto in te zetten. De verhuiswagen heeft Sliedrecht als standplaats en daar in de omgeving is de kans het grootst dat hij gespot kan worden.

advertentie
advertentie