Decemberfeesten in café Candlelight

Nieuws

SLIEDRECHT - Het Sliedrechtse Muziekcafé Candlelight pakt uit in december met diverse feesten en live muziek voor jong en oud. Donderdag 8 december is de spannende finale van de Candle Playbackshow. Zaterdag 10 december staat de Papendrechtse rockband Van Rossum op de bühne van The Pub. En op donderdag 15 december houdt de Candlelight weer een Quiznight.

In finale van de Candle Playbackshow gaan tien spetterende act strijden om de felbegeerde prijs en natuurlijk eeuwige roem. De acts worden beoordeeld door een vakkundige jury. Aanvang is om 22.00 uur.

Rockband Van Rossum speelt zaterdag 10 december in The Pub. De band was vorig jaar nog finalist in Candle's got talent. Met een breed repertoire van onder andere U2, De Dijk, Metallica, Golden Earring, Kings of Leon, enzovoort. Van Rossum staat garant voor een gezellige avond springen, dansen en meezingen.

Donderdag 15 december staat er weer een Quiznight op het programma. Muziekfragmenten, foto's en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Gezellig met vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje, meespelen aan deze hersenkrakende quizavond. Deelnemers moeten een team vormen van minimaal drie en maximaal vijf personen. Candlelight zorgt voor een tafel (vooraf reserveren). De aanvang is 21.00 uur.

Voor het volledige december programma zie Candlelightcafe.nl

advertentie