Kids- en Kerstpraise van Gospelkoor Chananja

2 december 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - De leden en de band van Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden treden zaterdag 17 december op in Partycentrum De Boerenklaas in Brandwijk (Gijbelandsedijk 42). 's Middags vanaf 16.00 uur wordt er voor de kinderen een Kidspraise gehouden, terwijl 's avonds om 20.00 uur het feest wordt herhaald tijdens de Kerstpraise. De toegang is gratis.

Het thema van beide concerten is 'Tijd voor feest'. Het programma zal een afwisseling zijn van koorzang, sketches en nummers, waarbij iedereen mee kan zingen. Dit alles onder begeleiding van de vaste band, bestaande uit toetsen, basgitaar, drums, percussie, viool, klarinet en trompet.

Chananja, dat voornamelijk Nederlandstalige nummers zingt, staat onder leiding van Peter Koetsveld en bestaat uit zo'n 50 leden van 15 tot en met 50 jaar. Iedereen is welkom eens te komen kijken op een repetitieavond. Zowel dames als (vooral) heren kunnen versterking gebruiken. Ook het combo zoekt, op korte termijn, nog een gitarist en een extra koperblazer. Meer informatie over het koor en de band is te vinden op www.chananja.com.

advertentie
advertentie