Duiken bij Moby Dick

2 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - OSC Moby Dick houdt op vrijdag 16 december een kennismakingsavond tussen 20.30 en 22.30 uur in bronbad De Lockhorst. Iedereen, met een minimumleeftijd van 16 jaar is van harte welkom. Er zal in het kort iets worden verteld over de duiksport en alle aanwezigen kunnen, onder begeleiding van een ervaren duiker, een proefduik in het zwembad maken.

,,Vanaf de allereerste duik in het zwembad, gaat er letterlijk een wereld voor je open, de sensatie van ademen onder water en de enorme rust. Stiekem droom je er al van om straks, op vakantie, zelf de wereld onder de zeespiegel te ontdekken", vertelt trainingscoördinator Kees van Middelkoop. ,,Om dit mogelijk te maken moet je wel eerst een brevet halen. Met dit internationale brevet mag je over de hele wereld zelfstandig duiken maken, maar ben je natuurlijk ook helemaal voorbereid voor vele extra uren duikplezier in Nederlands duikwater."

Belangstellenden voor de opleiding die niet aanwezig kunnen zijn bij de introductie op vrijdag 16 december, kunnen contact opnemen met de trainingscoördinator Kees van Middelkoop via 06-51293829. De duikopleiding start in januari 2012. Kijk ook: www.mobydicksliedrecht.com.

advertentie
advertentie