Eerste winst van Hidde van Rekom bij jeugd

4 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Hij wil net zo sterk worden als zijn neef Robert en hij heeft daar afgelopen donderdag de eerste stap voor gezet. Hidde van Rekom wist namelijk voor het eerst te winnen. Hij versloeg na een spannende partij Luana Mensing.

Opvallend was ook de overwinning van Timo Stuij, die koploper Koos vd Berg overtuigend wist te verslaan. William Gijsen profiteerde vol van de misstap van Koos door Elianne Bos te verslaan. William is nu de nieuwe koploper. Matthias vd Dool staat na zijn zege op Jamila Naseri op de derde plaats.

Diezelfde Jamila wist in de laddercompetitie verrassend William Gijsen te verslaan. Jamila blijft daardoor de koploper in deze competitie.

In de eerste groep van de jeugdcompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht maakte Dennis Klomp zijn comeback. Tegen Rik Versteeg kwam hij nog wat schaakritme tekort en verloor nog. Maar de komende weken zal hij zeker zijn eerste winstpunt gaan behalen. Bovenaan nam Jurgen de Haan revanche op Tjerry Hut, die hem eerder dit seizoen had verslagen. Jochem Nederlof is even zijn vorm kwijt, want hij verloor veel te snel van Christiaan Verheij, die het wel netjes uit maakte.

Uitslagen jeugdgroep 1:

Jurgen de Haan- Tjerry Hut 1-0

Christiaan Verheij - Jochem Nederlof 1-0

Dennis Klomp - Rik Versteeg  0-1

Uitslagen jeugdgroep 2:

Timo Stuij - Koos vd Berg 1-0

Joëlle Bos - Rowan vd Klis 0-1

Fabiënne Janssen - Frank de Bruin 0-1

Hidde van Rekom - Luana Mensing 1-0

Marco Kwakernaat - Danique Janssen 0-1

Matthias vd Dool - Jamila Naseri 1-0

William Gijsen - Elianne Bos 1-0

advertentie
advertentie