Sliedrecht Sport C1 kampioen

4 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Jongens C1 volleybal team van Sliedrecht Sport is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de C-klasse. Het team wist zelfs alle wedstrijden om te zetten in 4-0 overwinningen wat gezien de jeugdige leeftijd van de knapen een knappe prestatie is. Gemiddeld zijn de jongens 11 en soms 12 jaar terwijl al gespeeld wordt tegen 13/14-jarige tegenstanders. Maar dat maakte de jongens C1 niets uit; alle tegenstanders werden met goed volleybal opgerold.

Na vorige week Vridos uit Giessenburg met 4-0 te hebben verslagen werd in de kampioenswedstrijd gespeeld tegen Next Volley uit Dordrecht. Ook in deze wedstrijd liet Jongens C1 duidelijk zien dat het terecht het kampioenschap heeft veroverd; weer werd het 4-0.

Het team gesponsord door Reli Post, Chronotech en Gijs vd Leeden Beheer bestaat uit Glen Korevaar, Yorick de Groot, Luuk vd Leeden, Kaj de Bruin, Marijn Ottevanger, Lennart Bisschop, Christiaan van Heteren, Friso Voorberg en Jelle van Rekom en de coaches Bas de Groot & Remco Bisschop. Het team gaat ook proberen hoge ogen te gooien bij de Nederlandse Kampioenschappen waarvoor in januari de eerste ronde wordt gespeeld. Vorig jaar werden de mannen in de jongste leeftijdscategorie al vijfde van Nederland.

advertentie
advertentie