Speciale zorgkoopavond bij Univé wegens drukte

Nieuws

SLIEDRECHT - Zorgverzekeraar Univé uit Sliedrecht helpt haar klanten door het doolhof van de wijzigingen in de zorgverzekering. Vanwege de grote vraag naar persoonlijk advies, is er maandag 12 december een zorgkoopavond ingelast.

,,Nog nooit hebben we al zo vroeg in het zorgseizoen zó veel aanloop gehad'', vertelt vestigingsmanager Gert-Peter Noordegraaf. ,,Normaal gesproken begint de drukte pas na 5 december. ,,Één van de redenen is het grote aantal wijzigingen dat is doorgevoerd, die bovendien een flinke impact hebben op de portemonnee van de consument. Zo wordt het eigen risico met € 50,- verhoogd naar € 220,- en moeten consumenten straks de eerste 20 fysiotherapiebehandelingen zelf betalen. Dat zijn er nu 12. Ook stijgt de premie van de basiszorgverzekering gemiddeld met zo'n 30 euro per jaar.''

Volgens Noordegraaf hebben klanten nu meer dan ooit behoefte aan persoonlijk advies over de best passende zorgverzekering. ,,In tegenstelling tot de meeste verzekeraars en banken die klanten standaard doorverwijzen naar internet of een callcenter, kiest Univé voor een meer klantvriendelijke aanpak. Klanten kunnen met al hun vragen ook terecht bij één van de vijf kantoren in de regio. Dat klanten behoefte hebben aan deze persoonlijke aandacht blijkt nu wel weer. Dit is ook de reden dat we een speciale zorgkoopavond hebben ingelast. Zo kunnen klanten, die overdag geen gelegenheid hebben om één van onze kantoren te bezoeken persoonlijk worden geïnformeerd en geadviseerd'', aldus Noordegraaf.

Iedereen die wil weten er in 2012 verandert en welke zorgverzekering het best past is welkom op het Univé kantoor aan het Stationspark 125 in Sliedrecht, tegenover het station. De winkel is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 en op maandag 12 december tot 21.00 uur.

advertentie
advertentie