Op Safari met de markt

6 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op woensdag 14 december gaat een leuke promotieactie voor jong en oud van start op de markt van Sliedrecht. Een maand lang delen alle marktondernemers bij iedere aankoop een kraslot uit. Met dit lot maken klanten kans op gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen.

In totaal zijn er in deze krasactie maar liefst 1000 gratis toegangskaarten te winnen. Maar ook iedere verliezer wint. Elk kraslot geeft namelijk tien procent korting op toegang tot dit bijzondere dierenpark. De Safari-actie loopt tot half januari.

Deze promotie is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. Alle marktondernemers van de weekmarkt Sliedrecht zijn verheugd, dat zij samen aan de actie meedoen. Ze zullen hun klanten met veel plezier een kraskaart aanbieden. ,,Vooral omdat iedereen op Safari met de markt kan. Een gezin van vier personen kan namelijk na vier aankopen op onze markt al ruim 8 euro op de normale entreeprijs van Beekse Bergen besparen", vertelt de enthousiaste groenteman van de markt.

Safaripark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek. Het park is 365 dagen per jaar geopend. In dit grootste wildlife park van Nederland leven 1.250 dieren in hun natuurlijke omgeving, zoals bijvoorbeeld de grootste olifant van Europa.

Gewonnen prijzen kunnen tot eind 2012 verzilverd worden aan de kassa van Safaripark Beekse Bergen. Natuurlijk is een safari in het voorjaar of de zomer met de ondergaande zon erbij een unieke ervaring. Maar ook deze winter is een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen een bijzonder uitje. De dieren gedragen zich nu immers heel anders dan in het voorjaar.

Meer informatie over de Safari-actie van de markt is te vinden op: www.naardemarkt.nl.

advertentie
advertentie