Alternative Rock met Capeman en Beloki

7 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - JC Elektra heeft zaterdag 17 december twee bijzondere alternatieve rock acts op het podium. De mannen van Capeman, bekend van 3FM, zijn gestrikt en de alternatieve elektro groep Beloki staat in het voorprogramma.

Beloki, is een bijzondere band die draait om het elektro duo Marcel en Marnix. Op het podium worden ze ondersteunt door een wisselende formatie van beroepsmuzikanten. De heren zijn al enkele jaren bezig en begin 2012 moet de eerste cd een feit gaan worden.

De heren van capeman timmeren al ruime tijd flink aan de weg. Dat harde werken werd beloond toen ze gekroond werden tot 3FM Serious Talent. Met het nummer 'Mass Destructo' zijn ze meerdere malen op de radio te horen geweest en nu maken ze hun opwachting in het Nederlandse clubcircuit. Capeman is momenteel een van de meest geboekte acts van Nederland en belooft een grote speler te gaan worden in het komende festivalseizoen. De band doet soms denken aan de Engelse helden van Oasis dan weer aan het Eindhovense Peter Pan Speedrock.

Entree voor deze avond bedraagt 3 euro. Aanvang 20:00 uur, de eerste band begint te spelen om 21.30 uur

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie