De Groot autobedrijven naar Noordeloos

Nieuws

SLIEDRECHT - Vanaf 1 januari volgend jaar zien de voorbijgangers op het terrein op de hoek Lelystraat/Calandstraat in Sliedrecht geen auto's meer staan. De Groot Autobedrijven, al sinds 1965 actief op deze locatie, gaat dan zijn deuren sluiten. Niet vanwege de slechte economische omstandigheden, maar wel omdat eigenaar Wim de Groot inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en hij daar per 1 januari van hoopt te gaan genieten.

De Groot Autobedrijven zal echter niet ophouden te bestaan, want in Noordeloos bij neef Henny de Groot worden alle activiteiten voortgezet en kunnen klanten van de Sliedrechtse vestiging met hun auto terecht voor dezelfde service als zij gewend waren. De familie de Groot is al sinds de jaren vijftig met hun bedrijf gevestigd in Noordeloos aan de Botersloot. Waar vroeger ook fietsen werden verkocht en taxidiensten werden aangeboden, is nu een modern autobedrijf gevestigd dat van alle markten thuis is.

In Noordeloos staan Henny de Groot en zijn team zes dagen per week klaar voor al het onderhoud, APK, reparatie en schadeafwerking. Met de modernste apparatuur, eigen plaatwerkerij en spuiterij is elke auto bij de vakkundige monteurs in goede handen. Bovendien wordt er een zeer ruim assortiment occasions aangeboden en adviseert De Groot graag om tot een juiste keuze te komen. Om het de klanten nog gemakkelijker te maken wordt er vanaf 1 januari ook een afhaal- en thuisbrengservice van de auto aangeboden.

Deze maand wordt de voorraad auto's in Sliedrecht opgeruimd en het is daarom nu het juiste moment om even te gaan kijken en te profiteren van speciale actieprijzen.

advertentie
advertentie