Peugeot Mulder breidt steeds verder uit

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met een spectaculaire lasershow is Peugeot Mulder woensdagavond geopend in Sliedrecht. De gloednieuwe garage met showroom aan de Parabool 1 vervangt de Peugeotgarage van autobedrijf De Koning uit Papendrecht, die overgenomen is door het bedrijf van Cees Mulder.

Het is inmiddels 35 jaar geleden dat eigenaar Cees Mulder in Alblasserdam is begonnen met zijn eerste Peugeot-dealerschap. Al snel volgden uitbreidingen naar eerst Nieuw-Lekkerland en daarna de overige Drechtsteden. Sliedrecht ontbrak nog op het lijstje.

Plannen voor een nieuwe vestiging in het baggerdorp lagen al jaren op de tekentafel, maar onder meer onenigheid over bestemmingsplannen zorgde meermalen voor uitstel. ,,Maar er waren ook voordelen aan de vertraging", liet Cees Mulder woensdagavond weten tijdens zijn openingstoespraak. ,,De plannen konden op een positieve manier worden aangepast. Het was namelijk eerst de bedoeling dat er een kleine dependance van Peugeot Papendrecht zou komen in Sliedrecht, maar voortschrijdend inzicht heeft ertoe geleid dat er nu een volwaardige vestiging gerealiseerd is. Daarnaast is het dankzij de vertraging mogelijk geworden om de nieuwe garage te bouwen in de zogenaamde Blue Box-stijl, de laatste trend binnen Peugeot Nederland."

In de maand december viert de overkoepelende organisatie van Mulder Automotive feest vanwege het 35-jarig bestaan en de opening van de nieuwe vestiging in Sliedrecht. Er zullen gedurende de gehele maand scherpe acties en aanbiedingen zijn in alle vestigingen van Peugeot Mulder.

Voor meer informatie: www.mulderautomotive.nl.

advertentie
advertentie