Feestdagen bij Havana

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Café Havana wil het jaar feestend afsluiten met diverse party's en evenementen: een Door 't lint - Xmas edition, een poolwedstrijd voor het Glazen Huis, een live optreden van Maverick, een oudejaars borrel en een groot nieuwjaarsfeest.

B-red events verzorgt op zaterdag 24 december vanaf 22.00 uur de 'Door 't lint - the Xmas edition'. Met danseressen, promogirls, lapdance contests, free give-aways en nog veel meer. Ook op de kerstdagen is Havana open, op eerste kerstdag vanaf 21.00 uur en op tweede kerstdag vanaf 15.00 uur.

Woensdag 28 december zal Havana zijn steentje bijdrage aan 'Het Glazen Huis' in Sliedrecht. Met 'Pool voor het goede doel' hoopt het café een leuk bedrag bij elkaar te krijgen voor stichting Roparun. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro, waarvan 75% gelijk door gaat naar het Glazen Huis en 25% naar de prijzenpot. De poolwedstrijd begint om 20.30 uur. Vooraf inschrijven kan via cafehavana@live.nl.

Vrijdag 30 december kan Sliedrecht in de feeststemming komen voor Oud en Nieuw. Rocksensatie Maverick zal deze avond café Havana vullen met de rockcovers, van ACDC tot ZZtop en van U2 naar Johnny Cash. Dit rockspektakel begint om 22.00. Entree is geheel gratis.

Zaterdag 31 december zal Café Havana vanaf 15.00 uur geopend zijn voor een oudejaarsborrel waarna het café om 22.00 uur de deuren eventjes zal sluiten. Vanaf 00.30 gaat de tent weer open voor het onvervalste Havana's New Years Eve feest: drie zalen, drie verschillende muziekstijlen, drie topfeesten. Kaarten zijn te koop voor 20 euro bij Café Havana en online via www.cafehavana.nl of via www.todayjeanswear.nl.

advertentie
advertentie