Voedselbank kan overgebleven kerstpakketten goed gebruiken

Nieuws

SLIEDRECHT - Nu de kerstdagen weer achter de rug zijn worden de kerstpakketten opgeruimd en verdwijnt er wellicht van alles in de voorraadkast. De voedselbank heeft een ander voorstel: ,,Wij delen het graag voor u uit", zegt Sandria de Wild van de Voedselbanken Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. ,,Heeft u nog een een kerstpakket over of een gedeelte daarvan? Wij ontvangen dit graag."

De levensmiddelen en pakketten kunnen ingeleverd worden op de volgende adressen: Zwaanstraat 2 in Bleskensgraaf, Dorpsstraat 7a in Wijngaarden, Prinsenweer 30 of Middeldiepstraat 90 in Sliedrecht, Dorpslaan 114 of Planetenlaan 81 (Gebouw Zevensprong, woensdagmiddag na 15.00 uur) in Nieuw-Lekkerland, Molenstraat 2 of Kon. Wilhelminalaan 56 in Hardinxveld-Giessendam en op woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur in de Havenkerk, Ieplaan in Alblasserdam. Op woensdag 28 december ook op het adres Scheepmakerstraat 2 (de oude brandweer garage), Alblasserdam.

Meer informatie over de voedselbanken in de regio op www.voedselbanksliedrecht.nl, www.voedselbank-hardinxveld-giessendam.nl en www.voedselbankalblasserdam.nl.

advertentie