Afbeelding
Archief BDUmedia

Kompassliedrecht.nl wenst u een fantastisch 2012!

30 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De redactie van Het Kompas Sliedrecht wenst alle lezers van de krant en de bezoekers van de website een fantastisch 2012. De jaarwisseling is voor velen een moment voor goede voornemens. Zo ook voor de redactie. We hopen u bijvoorbeeld nog meer dan in de afgelopen jaren op een snelle en betrouwbare manier te voorzien van nieuws uit uw directe woonomgeving.

We gaan weer volop op zoek naar leuke verhalen, opvallende politieke beslissingen en ontwikkelingen, mooie fotomomenten, vernieuwende rubrieken en sportieve hoogtepunten. Tegelijk zullen we ons vak ook serieus en kritisch blijven beoefenen als dat nodig is. En daarbij zullen we meer en meer gebruik gaan maken van andere kanalen dan alleen de papieren krant om onze lezers te informeren. De website krijgt een nog prominentere positie in het nieuwspalet en het gebruik van social media als nieuwskanaal heeft in 2011 een grote vlucht genomen. Ook dat zal in 2012 verder doorontwikkelen, vanuit de motivatie om onze lezers 'anytime, anyplace, anywhere' actueel te kunnen informeren.

Dat doen we natuurlijk niet alleen met ons team vanuit het nieuwe kantoor in Gorinchem. We doen dat zeker ook met u, mét de lezers, de Sliedrechters, die weten wat er speelt, betrokken zijn en mede onze ogen en oren zijn. Het Kompas is er voor u en is van u. Daarom bieden wij onze lezers en bezoekers zoveel mogelijk ruimte om hun eigen nieuws en mening voor het voetlicht te brengen. Mede hierdoor hopen we dat Kompassliedrecht.nl hét nieuwsplatform van de gemeente Sliedrecht blijft, zowel op de website als in de krant.

We wensen onze lezers dan ook een gelukkig, gezond en interessant nieuwsjaar!

Daan Bleuel, hoofdredacteur

Alex Monster, regiochef

Wim Kuub, verkoopleider

Caroline Voorbergen, redactie

Erik de Bruin, redactie

Cora Versteeg, media-adviseur.

advertentie
advertentie