Afbeelding

Voetbalvereniging Sliedrecht viert eeuwfeest

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In het kader van het honderdjarig bestaan van de voetbalvereniging Sliedrecht zullen in 2012 diverse activiteiten plaatsvinden. Met de traditionele nieuwjaarswedstrijd en nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari bijt de club het spits af van een bijzonder jubileumjaar. Op de receptie, die begint om 16.00 uur is iedereen welkom die de vereniging een blauw-wit hart toebedeelt. De kantine is al geopend vanaf 14.00 uur. Om 14.30 uur begint de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen oud-Sliedrecht en oud-Papendrecht.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden dertien jubilarissen gehuldigd en zal voorzitter Peter van Dommele als voorzitter een korte nieuwjaarstoespraak geven. Tevens zal de start van de Jubileumloterij plaatsvinden. De jubileumcommissie geeft dan het eerste exemplaar aan voorzitter Peter van Dommele.

Later in het jubileumjaar volgen nog activiteiten als een reünie voor (oud)leden (16 maart), feestelijke jubileumdag (24 maart), Pupillen Tentenkamp (17 mei), een feestweek van 24 mei tot en met 2 juni, honderd uur voetbal op 25 mei en een ouderkinderdag op 2 juni. Op www.vvsliedrecht.nl zal vanaf januari een actueel overzicht van alle activiteiten worden vermeld.

advertentie
advertentie