'Ondernemen, studeren en fotografie gaan prima samen'

4 januari 2012 om 00:00 Nieuws

THE NEXT BIG THING - ,,Sommige mensen uit Sliedrecht en omgeving zullen mij op de foto wellicht herkennen. Als ondernemer, als student Vastgoed & Makelaardij of als fotograaf van een foto die in de lokale media of op internet verschenen is. Mijn naam is Jeffrey Bervoets, 23 jaar oud en geboren en getogen in Sliedrecht.

,,Mensen in mijn omgeving noemen me vaak ‘een drukke vogel’. Graag leg ik uit waarmee ik druk ben, wat mij motiveert en welk belangrijke doelen mij voor ogen staan. Om te beginnen vraagt mijn studie natuurlijk tijd en aandacht. Als derdejaars student HBO Vastgoed & Makelaardij loop ik momenteel stage op de afdeling Projecten van Tablis Wonen in Sliedrecht. Ik wil afstuderen op het vakgebied projectontwikkeling en voel me hier dus helemaal op mijn plek. Voorafgaand aan deze studie heb ik 5 jaar MBO gevolgd, bestaande uit 2 jaar Bedrijfsadministratie Niveau 2 en 3 jaar Marketing & Communicatie Niveau 4. Geen gemakkelijke weg, maar het heeft me gebracht waar ik nu sta. Mijn lieve ouders hebben me in mijn studie en aanpak altijd enorm geholpen en gesteund, waarvoor ik ze erg dankbaar ben.

In 2007 ben ik op 18-jarige leeftijd zelfstandig ondernemer geworden. Met Autopoetsbedrijf JB Car Shine ben ik nu bijna vijf jaar succesvol. Mede dankzij de Reli Groep in Hardinxveld-Giessendam heb ik destijds deze stap kunnen zetten. Klein begonnen, maar inmiddels is mijn netwerk aanzienlijk gegroeid met klanten die oog en waardering hebben voor de kwaliteit en zorgvuldigheid die ik in mijn werk leg. Uw auto is voor elke poetsbeurt bij mij in goede handen, maar ook polijstbehandelingen, lakcorrecties en lakverzegelingen horen tot het vakwerk dat ik lever. Vooral in het hogere segment weet men mijn werk steeds vaker op waarde te schatten.

Daarnaast heb ik van kinds af aan een grote passie voor fotografie. Bijna dagelijks trek ik er met de camera op uit om mooie, ontroerende, opvallende of zakelijke beelden vast te leggen. Regelmatig kunt u op Hyves, Facebook en Twitter zien wat ik zoal voor mijn lens krijg. Net als bij het conditioneren van auto’s, heb ik ook bij het fotograferen oog voor detail. Mijn Nikon camera helpt me hierbij.

Onder het motto ‘doen is leren’ heeft mijn hobby zich inmiddels ontwikkeld tot een meer beroepsmatige aanpak. Menig ondernemer heeft al van mijn diensten gebruik gemaakt en het aantal contacten groeit gestaag. Partyfotografie, Model & Fashion, Sport rapportages en Architecture mag ik al tot mijn gewaardeerde klantenkring rekenen. Op vrijdagen zaterdagavond breng ik mijn tijd vaak door op feesten of festivals. Opdrachtgevers als Dj Guide, Planetzone en discotheekeigenaren vragen mij om de hoogtepunten van een dance-event of -party vast te leggen.

Op www.jeffreybervoets.nl kunt u binnenkort mijn portfolio bekijken. Mijn ambitie is goed samengevat in de volgende zin: ‘als je doet wat je altijd gedaan hebt, zal je krijgen wat je altijd gekregen hebt’. Ik realiseer me goed dat het inspringen op kansen in de markt een voorwaarde is om succesvol te zijn."

advertentie
advertentie