Sliedrecht Sport speelt geen beste generale voor Europa Cup

9 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een bomvolle Stoep zag zaterdag het damesteam onderuit gaan tegen "angstgegner" Kindercentrum Alterno. De nummer drie op de ranglijst uit Apeldoorn liet vanaf het begin zien dat zij gekomen waren met een missie. Met een duidelijke 1-3 overwinning stuurden Alterno het team van Meino Rozendal naar de kleedkamer: 19-25, 29-31, 25-22, 22-25. Sliedrecht is nu de koppositie kwijt aan VC Weert (10-27) en staat gelijk met Alterno (beiden 10-25).

Aanstaande woensdag zit De Stoep weer vol voor de 25ste Europacup wedstrijd in de historie van Sliedrecht Sport. Extra tribunes zullen nodig zijn om de vele honderden volleyballiefhebbers een plaatsje te gunnen. Veel speelsters en trainers uit het rijke verleden van het Sliedrechtse damesvolleybal zullen aanstaande woensdag in De Stoep aanwezig zijn en ook de accreditatie voor het aantal pers- en sportfotografen is nog nooit zo groot geweest.

Vanaf 18.00 uur is er een laatste mogelijkheid toegangsbewijzen te verkrijgen aan de kassa van de sporthal. Om 20.00 uur begint de wedstrijd.

advertentie
advertentie