Eerste Renault Kangoo ZE is afgeleverd aan Mondial Movers

16 januari 2012 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERDAM - Renault dealer Kerkhof en Visscher heeft in Alblasserdam de eerste Renault Kangoo ZE afgeleverd aan verhuisbedrijf Mondial Movers. Deze volledig elektrische bestelwagen zal op de 28 Mondial vestigingen in het land worden ingezet om de verhuizers ter plaatse kennis te laten maken met elektrisch rijden.

Een aantal Mondial verhuizers was op het moment van overdracht in het pand van Mondial Movers in Alblasserdam aanwezig voor het volgen van een opleiding tot ICE-Verhuizer en wilden natuurlijk graag met eigen ogen de auto zonder motor bekijken.

Na de bezichtiging kreeg Algemeen Directeur Tom Stuij uit handen van Jorn Kreber van Kerkhof & Visscher de bloemen en de sleutels van de auto overhandigd.

Nadat al in oktober een volledig elektrische verhuiswagen in gebruik is genomen bij de vestiging in Amsterdam en verschillende vestigingen gebruik maken van elektrische fietsen en elektrische scooters voor verplaatsingen in stedelijke gebieden, zal deze Renault hoofdzakelijk in gebruik zijn bij de taxateurs, projectleiders en verhuisadviseurs van de vestigingen. De opgedane ervaringen zullen van pas komen als er meer elektrische auto's in gebruik genomen worden.

Mondial Movers is een Klimaat Neutraal Bedrijf, waarbij allereerst in de bedrijfsvoering de CO2 uitstoot zo veel als mogelijk wordt beperkt en de resterende uitstoot vervolgens gecompenseerd.

advertentie
advertentie