Nieuw seizoen AquaSlank in de Lockhorst

17 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De deelnemers aan de laatste AquaSlank cursus hebben in tien weken tijd goede resultaten behaald. Enkele dames raakten maar liefst 10 tot 15 kilo kwijt. Reden genoeg voor Optisport om begin februari weer een nieuwe cursus AquaSlank te starten.

AquaSlank is een cursus van tien weken waarbij de deelnemers begeleid worden bij het aanleren van een gezonde leefstijl. De cursus bestaat uit twee delen: één uur voedingsadvies door een gediplomeerd diëtist en één uur actief bewegen in het water, onder begeleiding van een ervaren instructeur. De nieuwe cursus begint op maandag 6 februari en woensdag 8 februari. De lestijden zijn op maandagochtend van 8.45 tot 11.15 uur en dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Het AquaSlank programma (sportieve deel) kost €104,00 (inclusief € 25,00 inschrijfgeld). Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot de aanschaf van een tien weken Aqua-Slank-Comfort kaart. Dit is een kaart voor aqua-slank inclusief 10 weken onbeperkt toegang tot alle activiteiten in ons bronbad. Kosten € 147,00 (inclusief € 25,00 inschrijfgeld).

In sommige gevallen is het gehele bedrag of een deel van de dieetadvisering terug te vragen bij de zorgverzekeraar. Dit verschilt per zorgverzekeraar en hangt af van het aanvullende pakket. Hier is een verwijsbrief van de huisarts voor nodig (telefonisch aan te vragen). Deze verwijsbrief moet op de eerste cursusdag aan de diëtiste overhandigt worden. Zij verzorgt de declaratie rechtstreeks met de zorgverzekeraar.

Voor meer informatie: 0184-412518, lockhorst-info@optisport.nl, www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.

advertentie
advertentie