Dolf's café met live muziek in de Pub

23 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Candlelight blijft nog een dikke maand in winterse sferen met een après-ski decor en bijbehorende hapjes, Schnapps en feest-dj. Vrijdag 27 januari komt de Tilburgse dj Mar-10 naar het Sliedrechtse muziekcafé. In De Pub, boven De Candle, is het aanstaande zaterdag, zoals elke laatste zaterdag van de maand, weer tijd voor Dolf's café. Jong en oud komt dan naar de Pub voor een hapje, een drankje en de gezellige sfeer vanaf 17.00 uur. Deze editie zal er live muziek zijn van de classic coverband 'Sunday Afternoon'.

Deze Sliedrechtse band bestaat uit de rasmuzikanten Kees Deblois (vocals & gitaar), Kees van Zandwijk (vocals & gitaar), Jan Reijnders (vocals & gitaar), Nico Kraaijeveld (basgitaar), Henk Bronkhorst (mandoline), Frans Carree (vocals & keyboards) en Henk van Zeijst (vocals & slagwerk). De band is begonnen in het najaar van 2009. Omdat de eerste optredens plaatsvonden op zondagmiddag werd de naam van de band 'Sunday Afternoon'. Het repertoire is heel gevarieerd en grijpt terug naar oudere tijden met veel rock 'n roll en beatmuziek maar ook recenter repertoire. Om een indruk te geven de volgende inspiratiebronnen: The Beatles, Rolling Stones, Creedence, The Shadows, Elvis, The Everly Brothers, Stealer's Wheel, John Hiat, Gary Brooker, Booker T, Sandy Coast en Carlsberg. De entree is gratis.

Zondag 29 januari gaat het feestcafé al om 11.00 uur open voor de klassieker van de eredivisie: Feyenoord - Ajax. Met gratis koffie en Jodenkoeken. Voor het volledige programma, zie www.Candlelightcafe.nl.

advertentie
advertentie