Sliedrecht maakt zich op voor Sportverkiezingen

Nieuws

SLIEDRECHT - In opdracht van de Stichting Sportraad Sliedrecht organiseert de Werkgroep Sportverkiezingen de jaarlijkse Sportverkiezingen Sliedrecht van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sportvereniging van het jaar 2011. Deze worden gehouden in het Clubgebouw van Wilhelmus Muziekkorpsen, P.A. de Genestetstraat in Sliedrecht op vrijdag 3 februari van 20.00 tot 22.00 uur.

Inmiddels zijn ook de genomineerden voor de verschillende titels bekend gemaakt. Voor Sportman zijn dat tennisser Don Kros, atleet Jeroen Romeijn en volleyballer Gerard Baan. Voor Sportvrouw zijn voorgedragen: Daniëlle Bot (paardensport), Roxanne Ramselaar (Kyokushin karate) en Samanta Jimenez (volleybal). De Sportploegen die aanspraak maken op de award zijn: G-selecties 1 en 2 van SKC Merwede Korfbal, Jongens A1 van Sliedrecht Sport Volleybal, A-selectie van voetbalvereniging Sliedrecht en de estafette zwemploeg meisjes jeugd van DWF. Voor de titel sportvereniging van het jaar zijn er drie genomineerden: Sliedrecht Sport Volleybal, Voetbalvereniging Sliedrecht en de Sliedrechtse Lawn Tennis Club.

De vakjury bestaat uit de (sport)journalisten Arco Bomgaars, Jan Volwerk en Erik de Bruin.

Vorig jaar won zwemster Debby Kraayeveld de prijs voor Sportvrouw van het jaar. Bij de mannen ging deze titel naar de schaatser Bart van den Berg. In de categorie Sportvereniging van het Jaar ging de hoofdprijs naar volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Die club kreeg ook de prijs voor Sportploeg van het jaar met het Jongens A-team. Karate talent Glenn Hartog werd Talent van het Jaar en het Stout-ABC-Runners team verdiende een Special Award voor hun verdiensten bij de RopaRun.

advertentie