Jubileumconcert Chananja in Gorinchem

27 januari 2012 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN/GORINCHEM - De zangers en de band van Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden treden zaterdag 11 februari op in de Rehobothkerk in Gorinchem (Driekoningenstraat 2). Het betreft een speciaal jubileumconcert wegens het twintigjarig bestaan van het koor. Bovendien zal op deze avond de nieuwe cd 'Alles' gepresenteerd worden.

Het koor, de band en dirigent Peter Koetsveld hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om de cd dit jubileumjaar te kunnen presenteren. Het is een cd met Nederlandstalige liederen, waaronder opwekkingsliederen, maar ook rustige aanbiddingsliederen en swingende gospels. Allemaal begeleid door de vaste band bestaande uit toetsen, basgitaar, drums, percussie, viool, klarinet en trompet.

Aan het optreden in Gorinchem zullen ook oud-leden, die de afgelopen twee decennia deel uit maakten van het koor, meewerken. Oud-leden die hier nog niet voor benaderd zijn, maar wel ooit op Chananja (voorheen: Evangelisatiekoor Graafstroom) gezeten hebben, kunnen zich nog steeds melden via: info@chananja.com.

Chananja oefent iedere dinsdagavond van van 19:30 tot 21:30 uur in De Haveling aan de Burg. Brouwerstraat in Wijngaarden. Het repertoire is Nederlandstalig en het koor wordt begeleidt door een uitgebreide band. Zowel de dames als (vooral) heren kunnen versterking gebruiken, en ook zoekt het koor nog een gitarist en een koperblazer. Belangstellenden kunnen gerust eens een kijkje nemen bij de repetities. Meer informatie is te vinden op de website www.chananja.com

Het concert in Gorinchem is geheel gratis, wel zal er een collecte zijn.

advertentie
advertentie