Van Halen in The AfterShock

12 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De uitzending van The AfterShock staat deze week geheel in het teken van de nieuwe CD van Van Halen 'A different kind of truth' die vorige week is uitgekomen. ,,De fans van deze band hebben zo'n veertien jaar op deze schijf moeten wachten, maar dit was het waard." Dit zijn de woorden van één van de grootste fans van de band in Nederland, Rick Smouter. Hij zal vrijdagavond stukken van de CD laten horen en er zijn licht over laten schijnen.

De CD, afgelopen vrijdag trouwens nog de CD van de week in het programma MetalShock, is opgenomen met de letterlijk en figuurlijk oude zanger van de band, David Lee Roth én de drie naamgenoten: Eddie, Alex en Wolfgang van Halen. Wellicht kan Rick een tip van de sluier oplichten omtrent de geruchten dat Van Halen naar Europa komt.

The AfterShock is ongelogen waar elke veertien dagen op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren op MerweRadio en tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV. Via www.merweradio.nl kan er LIVE in de studio meegekeken worden.

advertentie
advertentie