Avondje alternatieve muziek in Elektra

22 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra heeft zaterdag twee bands uit het alternatieve genre op het podium staan: de Ierse Kantor Tzar Collectif en Nederlands eigen Aestrid. Deze avond is georganiseerd in samenwerking met Arie van Wiligen, die bekend is van Merweradio met het programma "The Are''.

Aestrid: Nadat Bo Mennig (frontman) zichzelf drie jaar heeft opgesloten in z'n studio is het album er eindelijk. De nummers van Aestrid worden gevormd door zorgvuldig bij elkaar gezochte geluiden die ieder op de perfecte plaats in de puzzel worden gelegd. Dit zorgt voor een totaal unieke sound. De muziek is allemaal gebaseerd op herinnering en plaatjes die bij Menning in z'n hoofd bleven zitten. Dit alles gecombineerd met een sterke live performance.

Kantor Tzar Collectif: De tweekoppige Ierse Kantor Tzar Collectif maakt rock die wordt ondersteund door en gebaseerd is op visuele kunst. Ze zoeken de meest originele elementen binnen de alternatieve muziek op en ondersteunen deze door breaks, beats en minimalistische grooves. Kantor Tzar Collectif is hierdoor dus echt een band die je live moet ervaren. Ze hebben al een behoorlijk aantal optredens op hun naam staan waarvan een groot deel in Nederland, waardoor hun fanbase in ons land erg groot is.

Entree: €5,-. Zaal open om 20:00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie