Fuif es in met Jan Pak de Leuning

7 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Jan pak de Leuning presenteert op vrijdag 13 april in samenwerking met de Kat in de Wilg in Oud Alblas het nieuwe feestconcept 'Fuif es in'. Speciaal voor deze eerste keer betreft het een open inschrijving. ,,Iedereen mag dus meedoen, of je nu met z'n tweeën of met z'n tienen bent", vertelt André van Rekom van Jan pak de Leuning

,,Ken je dat gevoel nog? Lekker op de bank in je pyjama met natte haren van het douchen, met een schaaltje chips op schoot, wachten totdat je favoriete tv-programma begint. Met het hele gezin Stuif es in, Swiebertje, Floris en de spelshows kijken, en vooral lekker laat opblijven. Dat nostalgische gevoel willen we de mensen laten herbeleven met dit concept”, licht Van Rekom toe.

De mannen van Jan pak de Leuning spelen al acht jaar door het gehele land met hun pakkende muziek en humor. ,,Het werd tijd voor iets nieuws, iets aanvullends, waarmee we onze entertainerkant nog meer tentoon konden spreiden", aldus Van Rekom. Het werd de dinershow 'Fuif es in', een culinaire en audiovisuele tocht door het heden en verleden. Ideaal voor bedrijfsuitjes of familiefeestjes.

De Jannen reizen met de genodigden door 50 jaar televisiehistorie. Daarbij wordt het nodige gevraagd van de samenwerking tussen de tafelgenoten om er uiteindelijk met de eer van de Gouden Fuifer vandoor te gaan. Bovendien kan één persoon de speciale Jan pak de Leuning 3DTV winnen.

Voor meer informatie: www.katindewilg.nl en www.janpakdeleuning.nl.

advertentie
advertentie