Open dag in Albert Schweitzer ziekenhuis

Nieuws

ZWIJNDRECHT - Iedereen met belangstelling voor het reilen en zeilen van een ziekenhuis is van harte welkom tijdens de open dag van het Albert Schweitzer ziekenhuis op zaterdag 10 november. Deze vindt plaats op de locatie Zwijndrecht van 10.00 tot 16.00 uur. Het hele ziekenhuis presenteert zich alléén op deze locatie aan de Langeweg 336.

Diverse afdelingen zijn geopend om inwoners van de regio een kijkje te bieden achter de schermen. Verspreid over de poliklinieken en in de centrale hal staan kraampjes met informatie over gezondheid, ziekten, onderzoeken en behandelingen. Onderzoeks- en operatiekamers zijn geopend voor het publiek. Er worden kleine gezondheidstestjes aangeboden. Er is informatie over werken in de zorg, patiëntenverenigingen presenteren zich en een ambulance is van binnen te bezichtigen.

Ook deze keer is er weer veel te doen voor kinderen: zij kunnen onder meer een 'zieke' pop of knuffel meenemen voor onderzoek of een röntgenfoto. Er is een kinderroute met een spelelement. Het razend populaire laten gipsen van je arm is ook nu weer een mogelijkheid.

Op de website www.asz.nl is een uitgebreider programma van de dag te vinden. Parkeren is gratis.

advertentie