Afbeelding

Herfst vakantie activiteiten Stichting Open-Jeugdwerk

Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Open-Jeugdwerk Sliedrecht heeft voor de herfstvakantie een activiteitenprogramma opgesteld. Hieronder een overzicht:

Dinsdag 23 oktober: Uitstapje naar pretpark Duinrell - Tikibad in Wassenaar. Er kan een bus worden gehuurd als er minimaal twintig jongeren meegaan. Het vindt plaats onder professionele begeleiding van de jongerenwerkers. ]De leeftijd is vanaf 12 jaar en de kosten bedragen € 17,50 per persoon voor zowel de entree als het busvervoer. De deelnemers dienen uiterlijk 18 oktober de bijdrage betaald te hebben. Het verzamelen is om 9.30 uur voor jongerencentrum Elektra.

Woensdag 24 oktober: zaalvoetbaltoernooi in de Lockhorst voor jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar. Het toernooi duurt van 10.00 tot uiterlijk 14.00 uur. Kosten: 2 euro per persoon.

Woensdag 24 oktober: zaalvoetbaltoernooi in de Lockhorst voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar. Het toernooi duurt van 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur. Kosten: 2 euro per persoon.

Donderdag 25 oktober: lasergame en karten in de Merwehal van Dordrecht. Dankzij subsidie van de gemeente Sliedrecht kost deelname aan het lasergame slechts € 5,-- en voor het karten € 8,50. Iedereen vanaf 10 jaar maag meedoen aan het lasergame; karten vanaf 12 jaar. De deelnemers gaan onder begeleiding van de jongerenwerkers op de fiets naar de Merwehal. Het verzamelen is om 14.00 uur voor Elektra. Ook bij deze activiteit moet er vooraf betaald worden in verband met de reserveringen. Dit kan tot dinsdag 23 oktober.

Vrijdag 26 oktober: Disco Fris Party in Elektra speciaal voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Tijdens deze avond wordt er alleen frisdrank geschonken, alcoholische drank is streng verboden en de rookruimte is gesloten. Huis-dj Remco van het dance café verzorgt de muziek afgestemd op de leeftijd van de gasten. Daarnaast krijgen de bezoekende jongeren de mogelijkheid hun eigen muziek te laten draaien als ze hun favoriete cd of usb-stick meenemen. Bezoekers moeten zich kunnen legitimeren. De party duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Entree: 2 euro.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met jongerenwerker Henk van Griensven via 0184-414273.

advertentie