Rabo-voetbaltoernooi voor F- en E-pupillen

Nieuws

SLIEDRECHT - Bij voetbalclub VVAC in Ottoland wordt zaterdag 20 oktober vanaf 8.30 uur het Rabo Event voor F- en E-pupillen gehouden. De deelnemende voetbalverenigingen komen alle vier uit het gebied van Rabobank Merwestroom: Sliedrecht, De Alblas, Hardinxveld en VVAC.

Het toernooi zal voortaan jaarlijks, roulerend, bij één van de vier clubs worden gehouden. VVAC bijt op het volledig vernieuwde sportcomplex De Put het spits af. Er wordt gespeeld op de nieuwe kunstgrasvelden. Begeleiders, ouders en iedereen die het pupillenvoetbal een warm hart toedraagt, is van harte welkom om onder het genot van koffie / thee en een vers gebakken oliebol -aangeboden door de Rabobank- de prestaties van de pupillen te aanschouwen. Voor alle spelers is er limonade en patat en na afloop een leuke attentie en voor hun team misschien wel een beker.

Om 11.00 uur en om 13.45 uur zullen de prijsuitreikingen plaatsvinden. De winnaars van elke poule krijgen een beker uitgereikt. De Rabobank zal aan alle deelnemers een leuk attentie schenken.

advertentie