Opening restaurant ServiceResidentie Drechtstreek

Nieuws

SLIEDRECHT - De keuken van ServiceResidentie Drechtstreek aan de Lijsterweg in Sliedrecht heeft in en rond Sliedrecht al sinds jaar en dag een goede naam. De huurders van Drechtstreek waarderen hun maaltijden met gemiddeld een 8,3. Dat heeft alles te maken met de aandacht voor de kwaliteit van de maaltijd en met het 'gekoppeld koken'. Dat betekent de maaltijden iedere dag vers worden bereid. Richard Kraaijeveld, chef-kok van Drechtstreek, maakt serieus werk van de kwaliteit van zijn maaltijden. Ook de keuzemogelijkheid is in zijn optiek belangrijk. ,,Huurders moeten kunnen kiezen of zij de maaltijd in het eigen appartement of in het restaurant willen gebruiken. Dit 'uit eten in eigen huis' wint aan populariteit." Daarom is onlangs het besluit genomen om het restaurant van Drechtstreek flink op te knappen.

Na een korte maar intensieve periode van ontwerpen, verbouwen en decoreren kijkt Kraaijeveld trots naar het resultaat; het bewonersrestaurant van de ServiceResidentie Drechtstreek heeft een meer eigentijds en uitnodigend karakter gekregen. Kraaijeveld spreekt met tevredenheid over het 'cappuccinogevoel' van zijn nieuwe restaurant: ,,Onze bewoners en hun gasten moeten luxe en comfort ervaren in ons restaurant."

Na een korte toespraak van Geert Tieman, de directeur, werd vorige week werd het restaurant op feestelijke wijze in gebruik genomen door middel van het uitbrengen van een toost. De voorzitter van de huurdersvereniging, de heer Van Asperen, feliciteerde de bewoners en de medewerkers van Drechtstreek met de fraaie ambiance van het restaurant.

Naast de restaurantfunctie worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals de dagelijkse koffietafels, de film- en muziekvoorstellingen, lezingen, enzovoorts.

Info: 0184-414355 of www.residentie-drechtstreek.nl.

advertentie